Η βραβευμένη με όσκαρ ταινία «Spotlight» & η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ζωούπολη», στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Άρτεμις»

SPOTLIGHT. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣΤο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου «SPOTLIGHT. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» και την ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων «ΖΩΟΥΠΟΛΗ», από την Πέμπτη, 10 Μαρτίου, έως και την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016.

ΖΩΟΥΠΟΛΗ«ΖΩΟΥΠΟΛΗ» (μεταγλωττισμένη) Προβολές: 5.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush

Σενάριο: Jared Bush, Phil Johnston

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Ιωάννα Μιχαλά, Φοίβος Ριμένας, Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Αδάμου, Δημήτρης Σάρλος, Ιφιγένεια Στάικου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνα Κουτουλάκη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Έλενα Δελακούρα, Αργύρης Κανδύλης

Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο! Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν ευφάνταστο κόσμο γεμάτο απολαυστικούς χαρακτήρες και πανέξυπνες αναφορές σε αστυνομικές ταινίες. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους – στο κινούμενο σχέδιο – δημιουργούς. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους, οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης, που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε προκαταλήψεις. Όταν η αισιόδοξη αστυνομικός Judy Hopps καταφθάνει, ανακαλύπτει, ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός, ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα, δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια φλύαρη και παμπόνηρη αλεπού, που ακούει στο όνομα Nick Wilde. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους, για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

«SPOTLIGHT. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» Προβολές: 7.15 μ.μ. και 9.15 μ.μ.

 Σκηνοθεσία: Tom McCarthy.

Σενάριο: Tom McCarthy, Josh Singer

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber.

Βραβευμένη με Oscar® Καλύτερης Ταινίας και Oscar® Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Η ταινία μας αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας, με το όνομα Spotlight, της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α., αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά, για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος. Οι Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams), Michael Rezendes (Mark Ruffalo) και Matt Carroll (Brian d’Arcy James), μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.

Γενική είσοδος: 7 Ευρώ.

Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

Καλές προβολές!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.