Ευχαριστήρια επιστολή της αντιδημάρχου Μαρκοπούλου, Μαρίας Κιμπιζή

Ολοκληρώνοντας τρεις (3) συνεχόμενες θητείες από τη θέση Αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες σε θέματα Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας και λειτουργίας του Υποκαταστήματος του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, πρώτα απ’ όλους, τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου, Σωτήρη Ι. Μεθενίτη, για την εμπιστοσύνη του, εντάσσοντάς με στο περιβάλλον των στενών συνεργατών του, από τον Γενάρη του 2011!

Όλα όσα καταφέραμε αυτό το διάστημα, ήταν αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και σκληρής δουλειάς που καταβάλαμε, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σ’ αυτό το αποτέλεσμα, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, που διεκπεραίωσαν υπηρεσιακά ζητήματα, στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ. Θα μπορούσα να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά, για την μοναδική σχέση που δημιουργήσαμε, σε κάθε Υπηρεσία, όλα αυτά τα χρόνια, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας.

Παραδίδω τους τομείς αρμοδιότητάς μου σε άξιους συναδέλφους που εκτιμώ και εμπιστεύομαι και παραμένω, στο μέτρο του δυνατού, παρούσα για οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί.

Ασκώντας το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, όπως άλλωστε προβλέπεται από το Σύνταγμα με την υποχρέωση της ποσόστωσης, θεωρώ ότι έκανα το καθήκον μου ως πολίτης, με την προσπάθεια που κατέβαλα για το καλό του τόπου, ούσα καθημερινά σε ένα «ανδροκρατούμενο» περιβάλλον και εκφράζοντας τη μέση Ελληνίδα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την κατανόησή τους και τη βοήθειά τους, στη συνεργασία μας.

Νιώθω πλήρης και βαθύτατα συγκινημένη!

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, που με τη δύναμη της ψήφου σας, δώσατε σε μένα την ευκαιρία να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου, σχεδόν επτά χρόνια, δουλεύοντας με αμείωτο ρυθμό μέχρι και σήμερα και να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία, που αποτελεί ένα αγαπημένο και πολύ δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου.

Με εκτίμηση, τ. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού,

Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας

& Πόρτο Ράφτη, 

Μαρία Ν. Κιμπιζή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.