Ευχαριστήρια επιστολή δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας για την διοργάνωση της Ομαδικής Έκθεσης με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου»

Αναμνηστική φωτογραφία από τα εγκαίνια της ΈκθεσηςΕκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά, για την ανταπόκριση και εξαιρετική συνεργασία, στα πλαίσια της προετοιμασίας και συνδιοργάνωσης της άκρως επιτυχημένης Ομαδικής Έκθεσης με τίτλο: «Ασκήσεις επί… Χάρτου», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8 Απριλίου – 30 Μαΐου 2016, στο χώρο του ιστορικού κτιρίου του Πολιτιστικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

Ασκήσεις των μαθητών, στα πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Έκθεσης Εγκαίνια της Έκθεσης Έργο της Άννας Ζιούλη Εργο της Κλειτίας Κοκαλάρη με θέμα τους μετανάστες ΗχοτοπίοΑποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, η ανάδειξη σημείων του Δήμου μας, στα πλαίσια της εργασίας των φοιτητών της Σχολής. Τα έργα, που θαύμασαν από κοντά εκατοντάδες συμπολίτες μας, παρουσίασαν ιδιαίτερη ποικιλία μέσων και τεχνικών, δείχνοντας την ελευθερία και τον πειραματισμό των νέων δημιουργών. Δόθηκε επίσης η μοναδική ευκαιρία σε μαθητές Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαρκοπούλου, μέσω των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που διοργανώθηκαν, να γίνουν και εκείνοι, ερευνητές και δημιουργοί.

Θα θέλαμε να μεταφέρετε τα συγχαρητήρια μας, σε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά, όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της Έκθεσης και ιδιαίτερα στους συμμετέχοντες φοιτητές, που με τη δουλειά, την έρευνα και τα έργα που παρουσίασαν στην πόλη μας, ανανέωσαν σημαντικά τη βαθιά πίστη που τρέφουμε για τη νεολαία μας και την στέρεη ελπίδα, που αποτελούν για το μέλλον της χώρας μας.

Προσδοκούμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας και στο μέλλον, για την προώθηση τόσο του μοναδικού έργου που επιτελεί η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, όσο και της εξοικείωσης του κοινού, με την ίδια την Τέχνη, ως φορέα ιδεών και μέσο έκφρασης!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, 

η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας

Μαρία Κιμπιζή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.