Ερώτηση για την διαχείριση της ανακύκλωσης και των πράσινων από τον Δήμο Σαρωνικού (VIDEO)

Απαντήσεις σε ερώτηση της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής Ράπτη, έδωσε ο Δήμαρχος κ. Γ. Σωφρόνης.

Είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί και η ερώτηση – παρέμβαση της κας Ράπτη, αλλά και η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος, μια και αποδίδει τις αναλογούσες ευθύνες, για την σημερινή κατάσταση και στην ανακύκλωση αλλά και στη διαχείριση των πράσινων στο Δήμο Σαρωνικού. Ενδιαφέρουσα και η παρέμβαση της Προέδρου του Δ.Σ. κας Μαίρης Κόλια. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ερώτηση για την διαχείριση της ανακύκλωσης και των πράσινων από τον Δήμο Σαρωνικού (VIDEO)”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Καλά Δημαρχε αυτήν την αγκυρα τι την εχεις διπλα σου? Δεν βλέπεις οτι δεν είναι ενημερωμενη? Πάρε εσυ ένα τηλεφωνο στο Δημαρχειο ουτε το ονομα τους λενε ΟΠΩΣ ειναι υποχρεωμενοι.Οσο για ενημερωση πάλι μια από τα ιδια . Μηπως οπως στελνετε το χαρτι για το καθαρισμα των χορτων μεσω λογαριασμου νερου τελος Ιουνιου. Οι αλλοι που δεν έχουν ρολοι? η διευθυνσεις? μπουα χα-χα! Για την αποκομιδή των χόρτων οπως σωστα λες την μια ωρα πχχ τριτη στην περιοχή μου και σε μια ωρα τα ιδια. Αλλά δεν έχει μονο χόρτα , σκουπιδια, μπαζα, πλαστικα κοκ. Μηπως αναρωτιεμαι εγω οταν δεν φτανουν οι καδοι , γεμιζουν μεχρι πανω τοτε δεν θα βαλει και στον πρασινο καδο. Και κιτρινο, γαλαζιο να ειχε και αυτοι το ιδιο. Οι δικοι μας καδοι δεν εχουν καπακι.Σε ολη την Αγ. Τριαδος τα σκουπιδια είναι παρεταγμενα στα χορτα που και αυτά είναι ΠΟΛΛΑ. Μηπως ειδες στην Αγ. ΜΑρινα-Κορωπι τι ΄εκαναν στην Αγ. Δημητριου. Σε αερα τα σκουπιδια πανε περιπατο και οι γατες , ποντικια κανουν παρτυ μεσα!Εδώ ασφαλτοστρωσανε την Απειρανθου και ο Δημος μας Ναι η υπηρεσια της υδρευσης ανοιξε τρυπα για επισκευή. ΧΑΛΙΑ Μηπως η διαδρομη Μεγαρο σπιτι ειναι κοντινη και δεν έχεις ιδεα το τι γινεται δεξια και αριστερα. Πηρες την Παναγη Μιχαλη να δεις στο υψος της Υμηττου, φουρνο τι γινεται στα χαρτια κλπ, στο παιδικο παρκο απεναντι. Απο δικαιολογιές αλλο τιποτα. Για ξεκίνα μια προσπάθεια με αποδεδειγμενα πορτα σε πορτα ολοι οι κατοικοι μονιμοι και περιστασιακοι να μάθουν τις υποχρεωσεις και δικαιώματα τους μετα απο 2 ΧΡΟΝΙΑ και μετα πες ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. Οχι τωρα. ηρθα σε αυτό τον τοπο πριν απο 10 χρόνια και είναι στο σκουπιδι, χαβουζα, χωρίς δρομους, φωτα και το κυριώτερο ΧΩΡΪΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ!!! Αντε γεια

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.