Επείγουσα ανακοίνωση ΕΠΑΛ Λαυρίου για τη συμμετοχή στο «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας»

ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ 2016-17

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΠΑΛ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ:

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ –ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ:

Α) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,

Β) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων,

Γ) Τεχνικό Οχημάτων,

Δ) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής,

Ε) Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής

ΣΤ) Βοηθός Νοσηλευτή

Σας πληροφορούμε ότι το Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας το σχολικό έτος 2016-2017 θα εφαρμοστεί στο σχολείο μας για τις παραπάνω ειδικότητες από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και το Σεπτέμβριο ( εννέα (9) μήνες συνολικά). Οι μαθητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα παρακολουθούν μία (1) ημέρα την εβδομάδα ενισχυτική εργαστηριακή εκπαίδευση στο σχολείο ενώ τις υπόλοιπες 4 ημέρες θα υπάρχει πρόγραμμα εκπαίδευσης στο χώρο εργασίας- μαθητείας σε εργασιακό χώρο διάρκειας ενός σχολικού έτους. Παρακαλούνται οι απόφοιτοι των παραπάνω ειδικοτήτων να προσέλθουν στο σχολείο για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την τάξη μαθητείας της ειδικότητας τους.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

Σας πληροφορούμε ότι από το 2017 θα εφαρμοστεί το Μεταλυκειακό Έτος – τάξη Μαθητείας στο σχολείο μας για τις παρακάτω ειδικότητες :

Α) Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών,

Β) Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων,

Γ) Τεχνικό Οχημάτων,

Δ) Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής,

Ε) Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής και

ΣΤ) Βοηθός Νοσηλευτή Το Μεταλυκειακό Έτος-Μαθητεία, το σχολικό έτος 2016-2017 , θα εφαρμοστεί από το Φεβρουάριο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2017 (συνολικά εννέα (9) μήνες). Οι επαγγελματίες –εργοδότες που χρειάζονται υπαλλήλους των παραπάνω ειδικοτήτων και ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν για διάρκεια ενός (1) σχολικού έτους με 4-ήμερη απασχόληση , παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σχολείο. Πληροφορίες: 22920-69138 (τηλ.κέντρο)


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.