Επανεξέταση του σχεδιασμού για τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Σαρωνικού

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών / Προστασίας του Πολίτη του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Σωφρόνη Γ. με τον Γεν. Γραμματέα  κ. Αναγνωστάκη Δ. και παραδόθηκε η απόφαση υπ’ αριθμόν 29/17 του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου είχε ληφθεί κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου με αίτημα να παραμείνουν και τα δύο αστυνομικά τμήματα που λειτουργούν σήμερα, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας και της μεγάλης έκτασης του Δήμου μας.

Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου αποφάσισε να προβεί σε επανασχεδιασμό της λειτουργίας των Α.Τ. πανελλαδικά, ωστόσο ο σχεδιασμός του Δήμου Σαρωνικού δεν μας βρίσκει σύμφωνους και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Υπήρξε δέσμευση του Γεν. Γραμματέα, για επανεξέταση του σχεδιασμού για το Δήμο Σαρωνικού και παραμονής της λειτουργίας των τμημάτων ως έχει σήμερα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιστράτηγος Καραμαλάκης Μ. Επιτελάρχης Α.Ε.Α., ο Αντιστράτηγος Μπάκας Α. Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπακόλας Δ., ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλυβίων κ. Κολαξής Γ., και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Τζιβίλογλου Γ. .


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.