Ενημέρωση μαθητών από την ΕΔΚΕ, για την ανάγκη φροντίδας σε όλα τα ζώα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Δ.Κ.Ε.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, η οργάνωσή μας (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος), θα παραβρεθεί την Τρήτη 4η Απριλίου σε 4 σχολεία (1ο Δημοτικό Καλυβίων, 3ο Δημοτικό Λαγονησίου, 1ο Δημοτικό Αναβύσσου και 2ο Δημοτικό Αναβύσσου) του Δήμου Σαρωνικού, για να πραγματοποιήσει παρουσιάσεις με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών για την ευζωΐα και την φροντίδα που οφείλουμε να παρέχουμε σε όλα τα ζώα.

Την επιστημονική επιμέλεια της παρουσίασης έχει η Δρ. Κατερίνα Λουκάκη, την οποία θα συνοδεύσουν οι συνάδελφοι Αρσινόη Γεωργανά και Νίκος Παυλόπουλος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που παραχωρούν τον πολύτιμο χρόνο τους για αυτόν τον καλό σκοπό, καθώς και τους τοπικούς φορείς και την Ένωση Γονέων Δήμου Σαρωνικού για την βοήθεια στην οργάνωση και πραγματοποίση του εγχειρήματός μας. Στην Ε.Δ.Κ.Ε θεωρούμε μείζονος σημασίας τη σωστή ενημέρωση των παιδιών και ευελπιστούμε στην δημιουργία σωστών φιλόζωων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.