Ενημέρωση από το Eurolearning ΚΔΒΜ 2

1. Το Eurolearning ΚΔΒΜ2 σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α) και τον ΕΟΠΠΕΠ υλοποίησε πρόγραμμα κατάρτισης 105 ωρών για την πιστοποίηση των επαγγελματιών στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλειας. Οι καταρτιζόμενοι του Φορέα μας έδωσαν εξετάσεις Πιστοποίησης την 2η Περίοδο του 2017, σε εγκαταστάσεις επιλογής του ΚΕ.ΜΕ.Α, με απόλυτη επιτυχία καθώς ο αριθμός των επιτυχόντων μας, βάση των αποτελεσμάτων των Εξετάσεων που ανακοινώθηκαν στις 28/06/2017 από των ΕΟΠΠΕΠ, έφτασε το 100% των συμμετεχόντων μας.
Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα προωθηθούν άμεσα από τον Φορέα μας σε επιχειρήσεις του ευρύτερου χώρου του Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας – Εταιρείες SECURITY που δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στην περιοχή του Aεροδρομίου και του Μετρό με σκοπό την απορρόφηση τους και τη δημιουργία συμβάσεων εξαρτημένης σχέσης εργασίας.
Δεχόμαστε αιτήσεις για τα τμήματα σεμιναρίων πιστοποίησης για την Εξεταστική του Οκτωβρίου 2017.
2. Νέα δημοσίευση εγκυκλίου για υλοποίηση προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-30 έτος 2017) με δυνατότητα συμμετοχής και εργαζομένων από τις επιχειρήσεις του Δήμου όπως Αριστόδικος, Παιδικοί σταθμοί, Μονομετοχική κλπ
Το Eurolearning ΚΔΒΜ2 ως πρότυπο πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής στελεχών επιχειρήσεων σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-30, τα οποία επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ σε συνεργασία με φορείς εκπροσώπησης εργοδοτών.
Ενδεικτικοί τίτλοι προγραμμάτων:

  • SOCIAL MEDIA ΚΑΙ INTERNET
  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ BA
  • MARKETING ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
  • ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
3. Στις 11/07/2017 θα ανακοινωθούν από την ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ οι Επιλαχόντες του προγράμματος «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε Κλάδους Αιχμής» το οποίο υλοποιεί ο Φορέας μας και θα συγκροτηθούν νέα τμήματα θεωρητικής κατάρτισης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.