Εκλάπη ολόκληρο σκαπτικό μηχάνημα (JCB) του Δήμου, μέσα από κλειστό χώρο στην Παλαιά Φώκαια

Περίεργη κλοπή οργανώθηκε σήμερα ξημερώματα Τετάρτης (22/6/2016), μεταξύ 04:00 και 05:00 ώρα, από τον κλειστό χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου της Παλαιάς Φώκαιας, ο οποίος έχει μετατραπεί σε γκαράζ δημοτικών οχημάτων. 

Η κλοπή δεν έγινε αντιληπτή, παρ΄ ότι φύλακες των διπλανών μπιτσόμπαρων, άκουσαν θορύβους οχημάτων, αλλά φαντάστηκαν ότι πρόκειται για υπαλλήλους του Δήμου. 

Να σημειωθεί ότι το μηχάνημα είχε πρόβλημα με το μπροστινό ελαστικό του και μάλλον ήταν αδύνατον να κινηθεί με ίδια μέσα, οπότε  εικάζεται ότι φορτώθηκε σε φορτηγό για να απομακρυνθεί. 

Το περίεργο της υπόθεσης, είναι ότι τα αντίστοιχα μηχανήματα ιδιωτών στην περιοχή, βρίσκονται παρκαρισμένα σε ελεύθερους χώρους και όχι σε περιφραγμένους, όπως το συγκεκριμένο μηχάνημα και μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί περίπτωση κλοπής, τόσο μεγάλου μηχανήματος.

Κύκλοι του Δήμου Σαρωνικού εικάζουν, ότι υπήρχε ιδιαίτερη πληροφόρηση για την κατάσταση του μηχανήματος και του τρόπου που θα πρέπει να ενεργήσουν οι κλέφτες. 

Φανταζόμαστε ότι ο Δήμαρχος θα διατάξει ΕΔΕ και με το δίκιο του. 

Παρουσιάζουμε μια περίπτωση κλοπής JCB στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η παράθεση του γεγονότος είναι συμπτωματική και δεν πιστεύουμε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα τον Σαρωνικό!!!

Ξέρεις από JCB

JCB (1)


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.