Εκδήλωση προς τιμήν του Φωκιανού Γιατρού Μαρίνου Δαλάκα

ΦΩΚΑΕΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η ΦΩΚΑΕΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν του συμπατριώτη μας Φωκιανού Γιατρού Μαρίνου Δαλάκα στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 5.00 μ.μ.  στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας.

Ο Καθ.  Μαρίνος Δαλάκας είναι γνωστός ανά τον κόσμο νευρολόγος γιατρός, με τιμητική έδρα που φέρει το όνομά του, στο Πανεπιστήμιο   THOMAS JEFFERSON της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ. Ήταν επί είκοσι χρόνια,  ερευνητής νευρολογικών, νευρομυϊκών και εγκεφαλικών παθήσεων στο Εθνικό Ινστιτούτο Αμερικής BETHESDA ,  ειδικότερα στις παθήσεις  σκλήρυνση κατά πλάκας και Alzheimer.

Eίναι κάτοχος διεθνών βραβείων από επιστημονικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο  και μεταξύ των άλλων του έχει απονεμηθεί τρεις φορές το Βραβείο «Bench-to-Bedside”  όπως επίσης και το Director’s Award από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Αμερικής. Έχει συγγράψει 11 βιβλία και έχει κάνει 580  δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κύρους.

Για τον Καθ. Μαρίνο Δαλάκα θα μιλήσει ο συμμαθητής του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,  συντοπίτης μας γιατρός Θεόδωρος Γεωργακόπουλος

Η Φ.Π. θα του απονείμει πλακέττα, σαν μια ελάχιστη τιμή από τους συμπατριώτες του.
Θα προβληθούν φωτογραφίες από τα κοινά παιδικά χρόνια που ζήσαμε στον μικρό τόπο μας μαζί με τον Μαρίνο.

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου των Ελληνίδων Π.Φώκαιας  θα χορέψει προς τιμήν του.

Στην εκδήλωση έχουμε και κάποιες μικρές εκπλήξεις.

Τέλος θα πιούμε ένα κρασί όλοι μαζί στην υγειά του.

Είσαστε όλοι προσκεκλημένοι  για ένα μεγάλο ΕΥΓΕ   από καρδιάς για τον  Μαρίνο που κάνει την πατρίδα μας υπερήφανη διεθνώς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού και της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.

Τα ιατρικά θαύματα του 2011: Θα σταματούν τις βλάβες από Αλτσχάιμερ στον εγκέφαλο Του ΜΑΡΙΝΟΥ ΔΑΛΑΚΑ 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.