Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στην Κερατέα

Συνωστισμός στο κόψιμο της κορδέλας!!!

Με παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Νέου βρεφονηπιακού σταθμού Κερατέας του Δήμου Λαυρεωτικής και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη της Κερατέας.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα Δήμητρα Πάλλη, οι βουλευτές Αττικής κ.κ. Αθανάσιος Μπούρας, Βασίλης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Πέτρος Φιλίππου, ο περιφερειακός Σύμβουλος κος Ζαχαρίας Πελέκης, οι Αντιδήμαρχοι Λαυρεωτικής κ.κ. Αδάμης Ιωάννης, Αντωνίου Αναστάσιος,Τσίκλος Παναγιώτης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Λαυρεωτικής κ.κ. Ιωάννης Συρίγος Βελετάκου Ευαγγελία, Μαθιουδάκης Μιχαήλ, οι πρώην Δήμαρχοι κος Κωνσταντίνος Λεβαντής (Λαυρεωτικής) και Σταύρος Ιατρού (Κερατέας), οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Πρίφτη Χαρίκλεια, Σταύρος Ρόζης Μπουκουβάλας Λάμπρος, Φρόσω Σίνη, Ιατρού Σωτήρης, Αρετούσα Μακρή, η Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Κερατέας κα Χολέβα Κυριακή, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τάσος Μητρογιάννης, Θοδώρα Θηβαίου, ο ευεργέτης της πόλης της Κερατέας κος Κωνσταντίνος Πρίφτης, ο εκπρόσωπος του κου Αθανάσιου Μαρτίνου κος Γεώργιος Παγώνης, ο επικεφαλής της παράταξης 3Β Δημοσθένης Δόγκας, η κα Έλμα Δόγκα, η πρώην Αντιδήμαρχος Λαυρίου κα Ασπασία Αργεντίνη και πληθος κόσμου.

20150510_185303

Ο Νέος βρεφονηπιακός σταθμός είναι ένα πρότυπο σχολείο, με ενταγμένες στην κατασκευή του όλες τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης , τόσο στον αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό, όσο και στην ενεργειακή του τροφοδότηση, ώστε να γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας με το υπερσύγχρονο σύστημα ΒΜS, και να προστατεύεται το περιβάλλον, ενώ παράλληλα δημιουργεί ιδανικές συνθήκες θερμότητας, ψύξης και εξαερισμού.

Επιπλέον το υπερσύγχρονο σύστημα πυρασφάλειας, μαζί με την παθητική πυρασφάλεια του κτιρίου, και τον ευρύχωρο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό του, το καθιστά μοναδικό πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό στην Αττική.

Στόχος του σταθμού είναι η υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, μέσα σε ένα περιβάλλον που δημιουργεί ερεθίσματα, που προάγει τη γνώση και την κοινωνικοποίηση των παιδιών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.