Δόθηκε παράταση στο Κτηματολόγιο σε Σαρωνικό και Λαυρεωτική

%ce%ba%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bfΌπως δημοσίευσε το site forkeratea.com μετά από κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ και της Επιτροπής του Δήμου Λαυρεωτικής που αποτελείται από το Δήμαρχο κ. Δ. Λουκά, τους πρώην Δημάρχους κ Σ. Ιατρού και κ. Κ. Λεβαντή, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Σ. Ρόζη και κ. Α. Μακρή και τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Οικιστικών Συλλόγων κ. Ε. Γώγο, δόθηκε  2 μήνες παράταση μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2017 για την υποβολή διόρθωσης ή ένστασης ανάρτησης Κτηματολογικών στοιχείων για τους Δήμους Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.
Την επόμενη βδομάδα η Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο υπουργείο για το θέμα του ν. 719/77 και του Δασικού στο οποίο θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι του Δασαρχείου, Κτηματολογίου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.