Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου στους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού

dwrean exetaseis003

Ο Δήμος Σαρωνικού, μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, συμμετέχει στις «εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του Παχέος Εντέρου». Από 20 έως 30 Απριλίου, άντρες και γυναίκες ηλικίας 50-75 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ στην προληπτική εξέταση ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, παράρτημα Γλυφάδας.

Καλώντας στα τηλέφωνα 210 6966100 (ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα που γίνεται με την προσκόμιση δείγματος κοπράνων σε αποστειρωμένο δοχείο. Συστήνεται στους πολίτες να έχουν τηλεφωνήσει πρώτα στο Διαγνωστικό κέντρο που τους εξυπηρετεί για να γνωρίζουν το ωράριο που μπορούν να προσκομίσουν το δείγμα. Πρόκειται για μία σύγχρονη εξέταση που δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία εκ μέρους του εξεταζόμενου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.