Δυσαρεστημένος ο Μητρόπουλος με τον Τσίπρα

Δυσαρεστημένος φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, με την απόφαση του πρωθυπουργού να τον αφήσει εκτός κυβερνητικού σχήματος, ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος προεξοφλούσε την ανάθεση σ‘ εκείνον του Υπουργείου Εργασίας και διεκδικούσε το Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τη δυσαρέσκειά του αυτή δεν την εκφράζει δημόσια αλλά ενδέχεται να το πράξει αν δεν αποδεχτεί τελικά τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, την οποία, όπως λέγεται, θα του προτείνει το μέγαρο Μαξίμου.

Ο Εργατολόγος κ. Καθηγητής, ανέμενε ότι θα αξιοποιηθεί από τον Πρωθυπουργό, όπως μαρτυρούν τα δημοσιεύματα, ιδιαίτερα μετά την πρωτιά που πέτυχε στην εκλογική Περιφέρεια  Αττικής. Όμως, όπως φαίνεται ο Πρωθυπουργός σκέφτηκε τα βαρίδια που κουβαλάει ο εργατολόγος, με την υπόθεση της φοροδιαφυγής του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, υπόθεση η οποία είναι βέβαιο ότι ανά πάσα στιγμή θα ερχόταν στην επιφάνεια, με κάθε  ευκαιρία που θα ήταν στο προσκήνιο ο κ. Μητρόπουλος. Μια υπουργοποίηση του Μητρόπουλου δεν συνάδει με το ύφος του διώκτη της διαφθοράς που θέλει να προσδώσει στην κυβέρνησή του ο Τσίπρας.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες,  σε συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, υπήρξε σκληρότατη κριτική στον κ. Μητρόπουλος στον οποίο καταλογίζουν δηλώσεις οι οποίες θεωρήθηκαν εκτός γραμμής. Το αποτέλεσμα ήταν ο Αλέξης Μητρόπουλος να μπει στο περιθώριο των εξελίξεων και όλα δείχνουν ότι εκεί θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εξ΄ άλλου είναι γνωστό ότι 35 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ο εργατολόγος, δεν αξιοποιήθηκε ποτέ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση, πέραν μιας ολιγόμηνης θητείας ως συμβούλου στο Υπουργείο Εργασίας. Φαίνεται ότι κάτι ήξεραν οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά,   για τις ικανότητες του κ. Εργατολόγου, που το γνωρίζει και ο Τσίπρας. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.