Δυναμική συμπαράσταση γονέων στους απλήρωτους δασκάλους μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Κερατέας

Δημοτικό Ωδείο Κερατέας

Οι γονείς των σπουδαστών και οι φίλοι του Δημοτικού Ωδείου «Δημήτρης Νικολάου» παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. 

Κερατέα 26/2/2015

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι γονείς των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Κερατέας, για την πολύμηνη καθυστέρηση πληρωμής των καθηγητών των παιδιών τους. Όπως είναι γνωστό, τις τελευταίες εβδομάδες το πρόβλημα έχει ενταθεί, αφού οι καθηγητές έχουν ξεκινήσει διαμαρτυρίες και σκέφτονται να παραιτηθούν επειδή δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα από πέρσι αλλά και φέτος παρά τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής.

Κατά τη διάρκεια συνέλευσης που πραγματοποίησαν στο Ωδείο την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 ενημερώθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή για τα οικονομικά δεδομένα και  τις οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου απέναντι στους καθηγητές.

Οι γονείς  αποφάσισαν τη άμεση σύσταση συλλόγου για να στηρίξουν με κάθε μέσο το Ωδείο και να βοηθήσουν στην ομαλή λειτουργία αυτού του θεσμού, που έχει αναβαθμίσει το  μουσικό επίπεδο του Δήμου τα τελευταία χρόνια, αφού πάνω από 120 παιδιά διδάσκονται μουσική και αποκτούν πτυχία σε διάφορα μουσικά όργανα.

Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση ορίστηκε προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία σε λίγες ημέρες θα προετοιμάσει το καταστατικό του νέου Συλλόγου Γονέων και Φίλων του Ωδείου «Δημήτρης Νικολάου» και σε νέα γενική συνέλευση, θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες επίσημης σύστασής του.

Καλούμε κάθε πολίτη της Λαυρεωτικής που αγαπά το Δημοτικό Ωδείο αλλά και την μουσική να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Επιτροπή Γονέων Δημοτικού Ωδείου Κερατέας-Λαυρεωτικής «Δημήτρης Νικολάου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.