Διαψεύδει την “μυστική” συνάντηση με τον Τσαλικίδη ο Δήμαρχος

Βανίτα ΣωφρόνηΗ υπεύθυνη Επικοινωνίας του Δημάρχου Σαρωνικού, κα Βανίτα Μυκονιάτη Σωφρόνη, με ανακοίνωσή της, διαψεύδει την “μυστική” συνάντηση του Δημάρχου, με τον κ. Μανώλη Τσαλικίδη στην Παλαιά Φώκαια.  

Καλύβια, 30/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν έχει γίνει καμία μυστική συνάντηση με τον κ. Τσαλικίδη

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με πρόσφατο δημοσίευμα όπου «αποκάλυπτε» τη μυστική συνάντηση με τον επικεφαλής της μειοψηφίας, κ. Μανώλη Τσαλικίδη, στην κατοικία του δεύτερου στην Παλαιά Φώκαια, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γεώργιος Σωφρόνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καμία μυστική συνάντηση με τον κ. Τσαλικίδη δεν έχει γίνει και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνει. Είναι άλλωστε γνωστό προς όλους ότι έχω επιλέξει να λειτουργώ στο φως της ημέρας, με διαφάνεια, με σεβασμό στην αντιπολίτευση και κυρίως με λογοδοσία προς όλους τους Δημότες του Δήμου Σαρωνικού.

Επίσης, όσον αφορά το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για τη χωροθέτηση ΚΕΛ, αυτός θα ανακοινωθεί όταν θα είναι έτοιμος και – κυρίως – όταν θα μπορεί να υλοποιηθεί, δίνοντας οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολεί εδώ και δεκαετίες το σύνολο των Δημοτών μας».

Βανίτα Σωφρόνη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Δημάρχου Σαρωνικού
τηλ. 22993 20355
κιν. 6974013838
fax 22990 48653
mail: press.saronikos@gmail.com
web: www.saronikoscity.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

4 Responses to “Διαψεύδει την “μυστική” συνάντηση με τον Τσαλικίδη ο Δήμαρχος”

  1. Ο/Η Καίτη Γούναρη λέει:

    η συνάντηση έγινε .μου το επιβεβαίωσε γείτονας του Τσαλικίδη
    που τους είδε και έτριβε τα μάτια του . Επίσης στην συνάντηση ήταν και καθηγητής .
    Αλλά γιατί δεν ρωτάτε και τον Τσαλικίδη ,κα Σοφρώνη να μας κάνει και αυτός διάψευση ? Η μήπως εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι δεν
    θα το διαψεύσει .

  2. Ο/Η LEO λέει:

    οικογενειοκρατία δηλαδή κε Δήμαρχε .
    απο το κακό στο χειρότερο δηλαδή .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.