Διανομή τροφίμων σε 197 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού

Διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού, σε 197 οικογένειες δικαιούχων, το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Σταμάτη Γκίνη, επισκέφθηκε το Ιατρείο της Δημοτικής Κοινότητας Φώκαιας, όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής σε 70 οικογένειες δικαιούχων.

Την ίδια ημέρα, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Λαγονήσι, διανεμήθηκαν αντίστοιχα προϊόντα σε 45 οικογένειες δικαιούχων, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γκίνη.

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Σωφρόνης επισκέφθηκε τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαρωνικού «Βοήθεια στο Σπίτι», όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων σε 82 οικογένειες δικαιούχων.

Από τις συγκεκριμένες δράσεις ωφελούνται συνολικά 480 άτομα, πολίτες του Δήμου Σαρωνικού.

Ο κ. Σωφρόνης ανέφερε σχετικά: «Ενόψει των εορτών, φροντίζουμε να εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η προσπάθειά μας όμως, όπως και η ευθύνη μας, δεν περιορίζεται στις γιορτινές μέρες. Είμαστε πάντα εδώ, για να δώσουμε – με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτουμε – ένα χέρι βοήθειας σε όσους το χρειάζονται και για όσο το χρειάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον κ. Γκίνη και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για τον άριστο συντονισμό των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλο το χρόνο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.