Διαμαρτυρία εργολάβων της Αναβύσσου για τα έργα της ΑΔΑΜΚΕΣ

DSC_0429Την διαμαρτυρία τους εκφράζουν επαγγελματίες τεχνικών κατασκευών (εργολάβοι) της Αναβύσσου, για την μη δημόσια πρόσκλησή τους να δώσουν προσφορά σε έργα που κατασκευάζει η Ανώνυμη Δημοτική Μονομετοχική – Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ) και τα έργα αυτά δίνονται ουσιαστικά κατ΄ ανάθεση και με κατάτμηση όπως υποστηρίζουν, σε εργολάβους άλλων περιοχών. 

DSC_0425Συγκεκριμένα αναφέρονται στην κατασκευή του πεζόδρομου κατά μήκος της περιφερειακής οδού των Αλυκών, η οποία ανατέθηκε σε εργολάβο, εκτός Σαρωνικού, ενώ όπως λένε υπάρχουν άνεργοι κατασκευαστές, οι οποίοι δεν ερωτήθηκαν για να δώσουν προσφορά και ενδεχομένως να αναλάβουν αυτοί την κατασκευή. Όπως αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το έργο αυτό κόστισε 48 χιλ. ευρώ.  

DSC_0330Υποθέτουμε, ότι  η τιμή των 48 χιλ. ευρώ, με την οποία ο συγκεκριμένος εργολάβος, από το Μαρκόπουλο, ανέλαβε το συγκεκριμένο έργο από την ΑΔΜΚΕΣ, είναι ιδιαίτερα χαμηλή τιμή. Και καταλήγουμε σ΄ αυτό το συμπέρασμα, κρίνοντας από το γεγονός ότι αιρετοί της περιοχής, τον χρησιμοποιούν και σε οικοδομικές εργασίες στις ιδιοκτησίες τους. Προφανώς τον προτιμούν, λόγω χαμηλού κόστους που αναλαμβάνει τα έργα, σε αντίθεση με τους ντόπιους κατασκευαστές!!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.