Διαμαρτυρία για την διακοπή της αερόβιας γυμναστικής στην ΑΕΣΑΦ Κούρος

Σήμερα Τετάρτη 31-5 ενημερωθήκαμε, εμείς το τμήμα αερόβιας γυμναστικής της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ, ότι αυτή είναι η τελευταία μέρα προπόνησης . Η γυμνάστριά μας η Χριστίνα πήρε ένα χαρτί που έλεγε ότι λήγει η συνεργασία της με τον Κούρο.

Όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες!!!!
Καμία προειδοποίηση …… μόνο ένα χαρτάκι κολλημένο στον τοίχο!

Ζητήσαμε από την διοίκηση να λάβει υπόψη της ότι 60 γυναίκες θέλουμε να συνεχίσουμε με την προπονήτρια μας στο γυμναστήριο που πάνω από 10 χρόνια τώρα κάνουμε καθημερινά γυμναστική!

Ο πρόεδρος και το συμβούλιο μας είπαν ότι πάρθηκε μια απόφαση η οποία δεν αλλάζει!

Αναρωτιέμαι ποιος πρόεδρος και ποιο συμβούλιο είναι αυτό που παίρνει αποφάσεις τέτοιες που μόνο τον μαζικό αθλητισμό και τους δημότες δεν εξυπηρετούν;

Πως νοιώθει ένας αθλητικός όμιλος όταν οι καλύτεροι προπονητές και δεκάδες αθλητές του φεύγουν δυσαρεστημένοι και πηγαίνουν σε σωματεία στο Λαύριο στα Καλύβια στο Λαγονήσι όπου διαπρέπουν και φέρνουν διακρίσεις …….

Ποιος είναι τελικά ο σκοπός του ΚΟΥΡΟΥ;
Να προάγει το αθλητικό πνεύμα ή να ικανοποιήσει τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων;

Και τελικά αυτός που πρέπει να φύγει είναι τα μέλη και αθλητές του Κούρου η αυτός που δημιουργεί μια ιδιαιτέρως αρνητική κατάσταση για τον αθλητισμό και τους πολίτες της περιοχής;

Δήμητρα Μάνου

Δημοσιεύτηκε στο Facebook


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.