Δεν τον προστάτεψε ο Άγιος….

Άγιος ΠαντελεήμοναςΜια απίστευτη περιπέτεια έζησε νωρίς το πρωί της περασμένης Πέμπτης ένας 50χρονος άνδρας στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα που βρίσκεται επί της λεωφόρου Καραμανλή στην Ανάβυσσο. Ήταν 7 το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, όταν ο άνθρωπος σταμάτησε να ανάψει ένα κεράκι στο ξωκκλήσι και να προσευχηθεί. Βγαίνοντας από το εκκλησάκι τον πλησίασαν δύο άνδρες με κουκούλες που κάλυπταν όλο το πρόσωπό τους, του κόλλησαν ένα όπλο στα πλευρά και του έβαλαν ένα μαντήλι στη μύτη το οποίο είχε κάποιο υπνωτικό γιατί το θύμα ζαλίστηκε.

Πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και αφού το άνοιξαν άρπαξαν από μέσα μια μαύρη τσάντα η οποία περιείχε έγγραφα της δουλειάς του κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια και ενώ ο 50χρονος άνδρας άρχισε να συνέρχεται του πρότειναν και πάλι το όπλο και μπήκαν μαζί του στο αυτοκίνητο εξαναγκάζοντας να οδηγήσει μέχρι κάποιο σημείο της λεωφόρου Αναβύσσου – Καλυβίων όπου του έβαλαν και πάλι το μαντίλι με το υπνωτικό και εκεί έχασε πλήρως τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε, οι δράστες οδήγησαν το αυτοκίνητο μέχρι την Παλαιά Φώκαια όπου το εγκατέλειψαν με το θύμα μέσα σ’ αυτό. Ο 50χρονος συνήλθε αρκετές ώρες αργότερα και έσπευσε στην αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός. Το περιστατικό χαρακτηρίζεται πρωτοφανές αφού από το σημείο περνούν διαρκώς πολλά οχήματα ενώ και η ώρα ήταν τέτοια που υπήρχε φως. Γι’ αυτό και η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Δεν τον προστάτεψε ο Άγιος….”

  1. Ο/Η Kostas λέει:

    Η αστυνομια που ερευνα προς καθε κατευθυνση ειναι δυστυχως μονη της πλεον καθως στερειται της δυνατοτητας χρησης οπτικοακουστικου υλικου απο παρακειμενες καμερες.Και αυτο διοτι φιλος που του εκλεψαν ποδηλατα απο την πισω του αυλη,οταν παρουσιαστηκε στην ασφαλεια Καλυβιων για να προσκομισει το υλικο απο τις καμερες του που εδειχναν τον κλεφτη,απειληθηκε απο την αστυνομια με 2000 ευρω προστιμο για τη χρηση των καμερων χωρις αδεια.
    Ποιος θα παει λοιπον να βοηθησει πλεον οταν απειλειται με τετοια προστιμα?

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.