Δεν έχει χρήματα η Περιφέρεια και ο Δήμος Σαρωνικού, δεν έχουν ράμπες τα άτομα με ειδικές ανάγκες

rabes2Η έλλειψη κονδυλίων, έχει αφήσει χωρίς ράμπες τις παραλίες του Σαρωνικού και με αυτόν τον καύσωνα τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν την παραλία της Αναβύσσου. Όπως μας πληροφόρησαν συμπολίτες μας, που έχουν άμεσο ενδιαφέρον στο στενό οικογενειακό τους κύκλο, βρέθηκαν στην παραλία ΑΜΕΑ, αλλά αποχώρησαν με την απορία και την πίκρα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Πέρσι στις 5 Ιουνίου, ο Δήμαρχος ανήγγειλε με τυμπανοκρουσίες την τοποθέτηση δύο ραμπών στον Σαρωνικό (παραλία Αλυκών και Γαλάζιας Ακτής), ύστερα από κοπιώδεις προσπάθειές του (δείτε εδώ)!!! Φέτος φαίνεται ότι δεν κόπιασε αρκετά. 

Κύριοι, Σωφρόνη, Γκέραλη, Χαρήτο, Μπουκοβάλα, υπάρχει κάποιος άλλος πεζόδρομος να κατασκευαστεί στην Ανάβυσσο, για τους μη έχοντες κινητικά προβλήματα; Γιατί όσοι έχουν τέτοια προβλήματα αδυνατούν να απολαύσουν ακόμα και τη θάλασσα.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Δεν έχει χρήματα η Περιφέρεια και ο Δήμος Σαρωνικού, δεν έχουν ράμπες τα άτομα με ειδικές ανάγκες”

  1. Ο/Η Falco Tinnunculus λέει:

    Απο τον πεζόδρομο που αναφέρετε,φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.