Δεκτή η Αίτηση Ακύρωσης της ενοποίησης των τιμολογίων ύδρευσης στο Σαρωνικό. Θα συνεχίσουν να πληρώνουν 70% ακριβότερο νερό οι Φωκιανοί

Θα συνεχίσουν να πληρώνουν και τα επόμενα χρόνια, κατά 70% ακριβότερο νερό οι Φωκιανοί σε σχέση με τις άλλες Δημοτικές Κοινότητες, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ακύρωσε την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού με την οποία ενοποιούσε τα τιμολόγια ύδρευσης, μετά την αίτηση ακύρωσης που είχαν υποβάλει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, των Συνδυασμών Σαρωνικός 5+ και ΡΙΖΕΣ.

Η αιτιολόγηση της απόρριψης όπως προκύπτει από το απαντητικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επικαλείται  ότι  οποιαδήποτε αλλαγή συντελείται στην επιβολή των ανταποδοτικών τελών και εν προκειμένω των τελών ύδρευσης, πρέπει να αιτιολογείται ειδικώς, παρέχοντας τα οικονομικά δεδομένα που οδήγησαν στις συγκεκριμένες μεταβολές σε συνάρτηση με τον καθορισμό του ύψους των τελών. 

Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Ολόκληρη η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.