Δήμος Λαυρεωτικής: Δωρεάν Μαστογραφίες σε ασθενείς οικονομικά γυναίκες.

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςO Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα που προσφέρει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και ο Σύλλογος Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι». Συνεργάζεται για την παροχή δωρεάν μαστογραφιών σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες του Δήμου μας, θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω του Συλλόγου κάθε Πέμπτη και Παρασκευή (ώρα προσέλευσης 09.00 πμ στο Κέντρο Μαστού, Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια) να εξετάζονται στον ειδικό ψηφιακό μαστογράφo του . Τη διασφάλιση ότι οι προς εξέταση γυναίκες ανήκουν πράγματι στις ευπαθείς και ευάλωτες αυτές ομάδες πληθυσμού, αναλαμβάνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Οι γυναίκες που θα εξετασθούν πρέπει να είναι 40 – 69 ετών και να εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για τις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Οι γυναίκες την ημέρα της εξέτασης θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ τους και ΠΑΛΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ (εάν έχουν).

 Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες οικονομικά ευπαθών ομάδων του Δήμου μας μπορούν να ενημερωθούν και για τουςτοπικούς παρόχους για δωρεάν μαστογραφίες μέσω του νέου θεσμού των ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λαυρεωτικής, στις εξής διευθύνσεις:

Για την Κερατέα: λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 37, Κερατέα, ‘ 2299320235

Για το Λαύριο:  Αθηνάς 29, Λαύριο,  ‘ 2292026003

Από το Γραφείο Τύπου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.