Γ. Πατούλης από την Έκτακτη Συνέλευση της ΚΕΔΕ: Στηρίζουμε την Εθνική προσπάθεια για παραμονή στην Ευρώπη

Τις επόμενες τρεις μέρες, από τις ενέργειες της Κυβέρνησης και της ομάδας διαπραγμάτευσης, θα κριθεί αν η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και την Ευρώπη. ή αν θα βρεθεί εκτός της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας, με τη δική της θέληση και με την υπογραφή της Κυβέρνησης γιατί αλλιώς δεν μπορεί να βγει από την Ένωση, είπε στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης.

Εγώ έχω εκφράσει την άποψη μου πάνω σε αυτό το ζήτημα. Έχω ταχθεί εξαρχής υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ και πιστεύω ότι την ίδια άποψη έχουν και οι περισσότεροι από μας που σήμερα βρισκόμαστε στο χώρο αυτό, αλλά και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ανεξάρτητα του τι ψήφισε στο δημοψήφισμα της προηγούμενης Κυριακής. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ελπίζω πραγματικά ότι πρόθεση του Πρωθυπουργού μας και της Κυβέρνησης είναι να πετύχει μια έντιμη συμφωνία και συμβιβασμό με τους δανειστές – εταίρους μας ώστε την Κυριακή να υπάρξει επιτέλους ένα happy end σε αυτή την υπόθεση».
Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά την έναρξη της Έκτακτης Συνέλευσης των Δημάρχων της χώρας που συγκάλεσε η ΚΕΔΕ προκειμένου να καταγραφούν και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα λειτουργίας των δήμων και των τοπικών κοινωνικών που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο δεκαήμερο και οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη λειτουργία των τραπεζών, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.