Για 2ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, κατέπληξαν με την παρουσία τους, τα Τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»!

Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, κατέπληξαν με την παρουσία τους, τα Τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου!

Έπειτα από την – προ εβδομάδος – συμμετοχή τους στις διοργανώσεις «ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2017» και στο 27ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Win for Life Festival of Gymnastics», όπου κέρδισαν επάξια, το θερμό χειροκρότημα των θεατών, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συνεχίστηκαν οι επιτυχημένες συμμετοχές – «εκτός των τειχών» – των Τμημάτων Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», με τη συνοδεία του Υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Μαρκοπούλου, κ. Νίκου Ορφανού και του συμβούλου του Δημάρχου Μαρκοπούλου και μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής του «EGOGYM Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους 2017», κ. Κώστα Πανταζή.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 27 Μαϊου 2017, είκοσι οκτώ (28) παιδιά των τμημάτων Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής, ηλικίας 7 – 16 ετών, με υπεύθυνο γυμναστή τον κ. Άκη Κουτζά, παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα χορού, ρυθμικής, ενόργανης, ακροβατικής και τραμπολίνο, με τίτλο «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΙ», στο «EGOGYM Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους 2017», που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Δήμο Γλυφάδας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας.

Την Κυριακή, 28 Μαϊου 2017, δεκατέσσερα (14) κορίτσια του Τμήματος Ρυθμικής Πόρτο Ράφτη, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», ηλικίας 11 -16 ετών, με υπεύθυνη γυμνάστρια την κ. Δωροθέα Κατραντζή, παρουσίασαν με τη σειρά τους, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ρυθμικής με μπάλες, με τον – καθόλου τυχαίο – τίτλο  «ΑΕΡΙΝΕΣ», στο 6ο Φεστιβάλ Γυμναστικής του Αθλητικού Ομίλου Λαγονησίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού και του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος», που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Κακλαμανάκης», στο Λαγονήσι. Στα κορίτσια της ομάδας, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γεώργιο Σωφρόνη.

Ο συντονισμός, η ακρίβεια και η χάρη με την οποία αγωνίστηκαν το διήμερο αυτό, τα παιδιά και των δύο προγραμμάτων, καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους, κάνοντας πρωτίστως τους γονείς τους, αλλά και όλους εμάς, ιδιαίτερα υπερήφανους!

Θα θέλαμε επίσης, να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα τριάντα (30) παιδιά των Τμημάτων Ενόργανης και Ρυθμικής, του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» Δήμου Μαρκοπούλου, που θα συμμετάσχουν την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στο 17ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής, που διοργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός», σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.