Για δεύτερη φορά δωρεάν διάθεση 43 τόνων ροδάκινων, υπό τον συντονισμό του Δήμου Σαρωνικού

Την Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Σαρωνικού η δεύτερη διανομή ροδάκινων στους 13 Δήμους της Ανατολικής Αττικής, στις Ιερές Μητροπόλεις και σε όλους τους φορείς κοινωνική πρόνοιας.

Σε συνέχεια της προηγούμενης δράσης δωρεάν διάθεσης προϊόντων, ο Δήμος Σαρωνικού συντονιστής της διανομής σε συνεργασία με την εταιρεία «Αγροτικός Συνεταιρισμός Νάουσας», φρόντισε για τη διανομή 43 τόνων ροδάκινων προς όλες τις οικογένειες των δικαιούχων των κοινωνικών υπηρεσιών, των Κοινωνικών Παντοπωλείων και των Μητροπόλεων της Ανατολικής Αττικής.

Με τις δράσεις αυτές αλλά και ανάλογες, οι οποίες προγραμματίζονται για το αμέσως προσεχές διάστημα ενισχύεται και το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο λειτουργεί ήδη οκτώ μήνες και προσφέρει υλική βοήθεια σε δεκάδες οικογένειες είναι απαραίτητο να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του. Για το λόγο αυτό, ο Δήμος υλοποιεί κάθε δράση που συμβάλλει προς την επίτευξη αυτού του στόχου, ώστε να προσφέρεται η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, από ιδίους πόρους έχει διασφαλιστεί χρηματοδότηση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και σε συνδυασμό με τις προσφορές των πολιτών παρέχεται υλική υποστήριξη σε αρκετές δεκάδες οικογένειες, που διαβιούν σε συνθήκες ένδειας.

Οι δικαιούχοι ενημερώνονται ήδη από τους αρμόδιους φορείς ώστε να παραλάβουν τις ποσότητες που αναλογούν σε κάθε οικογένεια.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.