Βελτιώνεται η κατάσταση της Δούρου, άρχισε να ντρέπεται και αποφεύγει τις ενοχλητικές συνεδριάσεις

Την προηγούμενη Πέμπτη 9/6/2016,  ζητήθηκε από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Θάνο Τζήμερο, να συζητηθεί  στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προ ημερησίας διατάξεως το θέμα της πώλησης του Ελληνικού, ρωτώντας τη Δούρου τι σκοπεύει να κάνει, μια και η προεκλογική της σημαία ήταν “ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ”. Ο πρόεδρος του ΠΣ, Θ. Σχινάς, μετά από συνεννόηση μαζί της αντιπρότεινε, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, όπως είπε, να συζητηθεί με κανονική διαδικασία την Πέμπτη 16/6/2016. Φυσικά, η “ένα βήμα πίσω όλοι” θα περνούσε ένα πολύ δυσάρεστο απόγευμα και το ήξερε. Γι’ αυτό προτίμησε να μην έρθει, επειδή όπως είπε ο πρόεδρος-φερέφωνο είναι σε υπηρεσιακό ταξίδι στο Στρασβούργο!!!

Ο κ. Τζήμερος κατήγγειλε τον εμπαιγμό αναφέροντας ότι τα υπηρεσιακά ταξίδια είναι προγραμματισμένα πολύ καιρό πριν και ρώτησε τον πρόεδρο-φερέφωνο, αν το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν έκτακτο και προέκυψε τις τελευταίες μέρες. Φυσικά, απάντηση δεν υπήρξε Ο κ. Τζήμερος επέμενε λέγοντας ότι θα έπρεπε η ίδια να ζητήσει να γίνει αυτή η συζήτηση για να παρουσιάσει τη θέση της στους πολίτες της Αττικής και όχι να σύρεται στη συζήτηση και να προσπαθεί να την αποφύγει με φτηνά κόλπα. Ο πρόεδρος-φερέφωνο, κατά παράβαση του κανονισμού,  του έκλεισε το μικρόφωνο!!!

Όλοι οι Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν να αναβληθεί η συζήτηση για την επόμενη Πέμπτη. Ο πρόεδρος-φερέφωνο ψέλλισε κάτι άρθρα του κανονισμού και συνέχισε τη συνεδρίαση διότι προφανώς η δούρεια εντολή ήταν να γίνει πάσει θυσία η συνεδρίαση χωρίς την παρουσία της, προφανώς για να γλυτώσει το ξεφτίλισμα.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν, εκτός του ΚΚΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι οποίοι παρέμειναν μαζί με τους ΣΥΡΙΖέους, να συζητούν για τη σοσιαλιστική “αξιοποίηση” του Ελληνικού. Εξέδωσαν μάλιστα και ένα γελοίο ψήφισμα, το οποίο, ξανά κατά παράβαση του κανονισμού, δεν το ανακοίνωσαν πριν τη συνεδρίαση ώστε να ενημερωθούμε και να τοποθετηθούμε, αλλά το κρατούσαν κρυφό, για να το ψηφίσουν μεταξύ τους, προβλέποντας προφανώς ότι θα αποχωρούσε η δημοκρατική αντιπολίτευση και θα παρέμεναν μόνο οι σοσιαλφασίστες. (Μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες Δούρου, που τύφλα νάχουν του… Μαδούρου.)

Παράλληλα το αριστεροσταλινικό πλειοψηφικό συμβούλιο εξέδωσε και ένα άλλο ψήφισμα με το οποίο κήρυξαν την Αττική “αποσυνθηκοποιημένη ζώνη” καταγγέλλοντας τις διατλαντικές συμφωνίες ΤΤIP, CETA και TISA!!! Πιο γραφικός γίνεσαι στυλό).

Με δήλωσή του στο Facebook ο κ. Τζήμερος ανέφερε ότι η Δούρου βελτιώνεται και άρχισε να ντρέπεται. Για να την βοηθήσω, θα της δίνω κάθε Πέμπτη άφθονες ευκαιρίες να βελτιωθεί κι άλλο.

Την εξαπάτηση του ψηφοφόρου μαζί με τα “τσολάκογλου” και τα “γερμανοτσολιάδες” θα τα πληρώσετε πολύ ακριβά, θρασύδειλα ανθρωπάρια.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.