Αύριο 26/11/2015 στάση εργασίας σε όλους τους δήμους της Αττικής

 

Αύριο Πέμπτη 26-11-2015 το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας στους Δήμους της Αττικής να πάρουν μαζικά μέρος, στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11:30 μέχρι το τέλος ωραρίου και στη συγκέντρωση στις 12:00 μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας. Απαιτώντας όλοι οι συνάδελφοι να παραμείνουν στην δουλειά τους και να έχουν ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζεται:

Η λογική, από δημάρχους και ορισμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις, της παράτασης των προγραμμάτων και όχι της παραμονής με μόνιμη και σταθερή εργασία, είναι στην λογική της κυβέρνησης να λειτουργούν οι δήμοι με προγράμματα φτώχειας και εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα. Οποιαδήποτε άλλη λογική εκτός από την μόνιμη και σταθερή δουλειά στους δήμους δημιουργεί αυταπάτες.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θεωρεί ότι οι συνάδελφοι 5μηνίτες δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας. Να είμαστε όλοι εκεί, με τους συναδέλφους στα πεντάμηνα, με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, για να νιώσει η κυβέρνηση τη δύναμη του αγώνα μας, τη δύναμη των εργαζομένων που ενιαία διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία! Να καταργηθούν τα προγράμματα της φτώχειας και της μιζέριας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.