Αστυνομικός του Α.Τ. Λαυρίου έσωσε τη ζωή 28χρονου, μέσα από τις φλόγες!

Φωτογραφία από το site notioanatolika.gr

Φωτογραφία από το site notioanatolika.gr

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Λαυρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό 28χρονου οδηγού ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, όταν ο 28χρονος οδηγός ενός ΙΧ μάρκας Χιουντάι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, 200 περίπου μέτρα πριν από τα φανάρια για το Βρωμοπούσι με κατεύθυνση προς το Λαύριο. Το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα μεταλλικό στύλο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί βαρύτατα και να χάσει τις αισθήσεις του. 

Ο οδηγός του Ι.Χ. υπήρχε τυχερός, γιατί από το σημείο περνούσε αστυνομικός – ειδικός φρουρός του Α.Τ. Λαυρίου, ο οποίος στάθμευσε και ενώ άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες φλόγες από το κάτω μέρος του, αψηφώντας τον κίνδυνο έκρηξης έβγαλε έξω τον τραυματία.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου, η οποία έφθασε άμεσα με δύο οχήματα τα οποία έσβησαν την πυρκαγιά που είχε προκληθεί, αφού όμως το ΙΧ είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο τραυματίας νοσηλεύετε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.