Απρόκλητη επίθεση εναντίον πολίτη στην παραλία της Αναβύσσου

Στις 14/11/2017, ώρα 9:15 π.μ. και ενώ βρισκόταν σε δημόσιο, κοινόχρηστο παραλιακό χώρο μπροστά από το κατάστημα Lamico προς τη θάλασσα, συμπολίτης μας δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον φερόμενο ως υπεύθυνο του καταστήματος. Αιτία ήταν η λήψη φωτογραφιών στον περιβάλλοντα χώρο.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει συμπλοκή, να οδηγηθούν στο αυτόφωρο και να καταδικαστούν αμφότεροι σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για εξύβριση και απλές σωματικές βλάβες.  Όπως μας δήλωσε ο δεχθείς την επίθεση συμπολίτης μας, κάτοικος Αναβύσσου, ο ίδιος δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθεί με τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, παρά μόνο να τραβήξει καλλιτεχνικές φωτογραφίες, τις οποίες μας έστειλε και παραθέτουμε. Μάλιστα ο ίδιος δηλώνει, πελάτης της επιχείρησης, στην οποία την προηγούμενη ημέρα είχε διοργανώσει και μικρή συγκέντρωση με φίλους του, λόγω της ονομαστικής του εορτής. 

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ίσως ο υπεύθυνος του καταστήματος να ήθελε να αποφύγει δημοσιοποίηση κάποιων πιθανών παρατυπιών που ενδεχομένως υπάρχουν στις εξωτερικές κατασκευές της επιχείρησης και αυτό να προκάλεσε την οργή του και την απρόκλητη επίθεση. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.