Ανοικτή ημέρα άθλησης για όλους

OPENDAY-LAYRIOΤην Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 σας προσκαλούμε σε μία μοναδική ευκαιρία για κίνηση και εκγύμναση! Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια και το μεγαλύτερο χαμόγελο αισιοδοξίας και ελάτε να αθληθούμε μαζί. Σε 4 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής (Λαύριο, Μέγαρα, Ψυχικό, Αττικό Άλσος) κάνουμε 3 διαδρομές ποδηλασίας, τρεξίματος και ενεργού βαδίσματος, σε ασφαλές περιβάλλον με παρουσία γιατρών, φυσιοθεραπευτών και γυμναστών. Για όσους δεν έχουν δικό τους ποδήλατο… φροντίζουμε εμείς.  Οι αποστάσεις των διαδρομών είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικιακές ομάδες και διαμορφώνονται στο 1 χιλιόμετρο για το ενεργό βάδισμα, στα 2 χιλιόμετρα για το τρέξιμο και στα 3 χιλιόμετρα για την ποδηλασία. Ελάτε και εσείς να αθληθούμε παρέα, συμμετέχοντας ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης.  
Την εκδήλωση στο Δήμο Λαυρεωτικής συντονίζουν το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέφαλος» και το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» .

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebookμε τίτλο: Ευ κίνησις, Συνδιοργάνωση ΝΠΔΔ “Κέφαλος” και “Θορικός”.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.