Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Αθανασόπουλος από τον συνδυασμό του Δημάρχου

Την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε περιχαρής και τηλεφωνικώς σε γνωστούς και ψηφοφόρους,  ο κ. Αλέκος Αθανασόπουλος, μετά την σχετική επιστολή που κατέθεσε στο πρωτόκολλο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης θα αναγνωσθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και μέχρι τότε θα περιμένουμε με “αγωνία” να πληροφορηθούμε τους λόγους τους οποίους επικαλείται. 

Πρέπει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα ο κ. Αθανασόπουλος αντικαταστάθηκε από έμμισθος πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, η οποία έχει αντικείμενο τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, όπως οι παιδικοί σταθμοί η βοήθεια στο σπίτι κ.α. Αναφέρουμε ότι σύμφωνα με απόψεις στελεχών του Δήμου, η αιτία της ανεξαρτητοποίησής του ήταν ακριβώς η απομάκρυνση  από αυτή τη θέση. 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (11/5/2017) ο κ. Αθανασόπουλος, αναφερόμενος σε κάποια εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία προβλέπει την κατάργηση των αμοιβών για αιρετούς, οι οποίοι αμείβονται παράλληλα από το Δημόσιο ή είναι συνταξιούχοι, είπε ότι εάν δεν τον “απέπεμπε” ο Δήμαρχος από την θέση του προέδρου δεν θα αμειβόταν. Προφανώς δεν υπήρχε πρόβλημα, όσο ο ίδιος παρέμενε στην αμειβόμενη καρέκλα του προέδρου, ενώ τώρα που την αμοιβή θα λαμβάνει, για το υπόλοιπο μισό της θητείας, κάποιος συνάδελφός του, προφανώς υπάρχει σπατάλη χρημάτων.

Κατά την συζήτηση της χωροθέτησης του ΚΕΛ Σαρωνικού στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, ο κ. Αθανασόπουλος, είχε ταχθεί υπέρ της πρότασης του Δημάρχου και  θέλοντας να ενισχύσει  αυτή την άποψη, έλεγε ότι ο πρώην Δήμαρχος κ. Φιλίππου, που αντιτίθετο  σε αυτήν “πέθανε γι΄ αυτόν”. Ίσως τώρα, μετά την αποπομπή του από την καρέκλα του προέδρου της ΚΕΔΣΑ και την ανεξαρτητοποίησή του, να “αναστήσει” τον πρώην Δήμαρχο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο κ. Αθανασόπουλος, περιφερόμενος πρόσφατα στους διαδρόμους του Δημαρχείου, απειλούσε ότι εάν μετακινηθεί συγγενικό του πρόσωπο, που απασχολείται στον Δήμο Σαρωνικού, από θέση την οποία ο ίδιος είχε επιλέξει, θα αποχωρούσε από τον συνδυασμό του κ. Σωφρόνη, παρασύροντας μαζί του και άλλους πέντε Δημοτικούς Συμβούλους!!! Το συγγενικό πρόσωπο του κ. Αθανασόπουλου είχε μεταταχθεί στον Δήμο Σαρωνικού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών προληπτικά, όταν υπήρξε σχέδιο απολύσεων διοικητικού προσωπικού.

Δεν γνωρίζουμε εάν η πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του κ. Μποστανίτη, είναι τυχαία ή εντάσσεται στην στρατηγική του κ. Αθανασόπουλου, οπότε θα αναμείνουμε ακόμα 4 ανεξαρτητοποιήσεις.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.