Αναμέτρηση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών με εισιτήριο τρόφιμα

 (ΦΩΤΟ: )

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ» και «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαϊου 2016 και ώρα 6.00 μ.μ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου.

Σκοπός της αθλητικής αυτής εκδήλωσης, είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που συνεχίζει να στηρίζει συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Αντίστοιχος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας, είχε διοργανωθεί και πέρυσι τον Ιούνιο, με μεγάλη προσφορά τροφίμων, προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η συνεχιζόμενη πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, για 2η συνεχή χρονιά, του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Μαρκοπούλου, και τη θερμή ανταπόκριση του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., θέτει πλέον στέρεες τις βάσεις, για τη λειτουργία ενός ακόμη θεσμού Προσφοράς και Ελπίδας στην πόλη.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει και τις δύο Ομάδες για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, που δηλώνει την έμπρακτη ευαισθησία τους, στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη και καλεί τους δημότες και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να συμβάλλουν με την παρουσία τους και την προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, στην ανάδειξη της ομαδικότητας και της Αλληλεγγύης, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.