Αναμένονται πειστικές απαντήσεις προς τους γονείς, για τους παιδικούς σταθμούς

Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας  Σωτήρης Ι. ΜεθενίτηςΜετά τα χθεσινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα παιδιά, που γίνονται δεκτά σε αυτούς, διαπιστώνονται δύο τουλάχιστον γεγονότα:

1.) Το νέο σύστημα και τα κριτήρια που θέσπισε εφέτος ,το Υπουργείο Εσωτερικών, οδηγεί στο απαράδεκτο αποτέλεσμα,  να μένουν εκτός Παιδικών Σταθμών πολλά παιδιά που οι γονείς τους,  έχουν π.χ. το ” τεράστιο” ετήσιο εισόδημα ,των 15000 Ευρώ !!

Ποιος κυβερνητικός παράγοντας, θα δώσει πειστικές απαντήσεις, στους γονείς αυτούς, που τα παιδιά τους, άδικα, δεν θα εξυπηρετηθούν από τούς Παιδικούς μας Σταθμούς;

2.) Ήδη ακούγονται περίεργες φήμες, για αυτό που είχε προειδοποιήσει η Κ.Ε.Δ.Ε. , για αδιαφανείς συναλλαγές, με τα Κουπόνια και κάποιους, ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς!!

Είναι προφανές, για να το πούμε κομψά, ότι και σε αυτήν την παρέμβασή του το Υπουργείο Εσωτερικών απέτυχε  παταγωδώς !!

Περιμένουμε, την άποψη και την θέση της ΚΕΔΕ και του Προέδρου της……


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.