Ανακοίνωση του Προέδρου του Α. Ο. Λαγονησίου κ. Παναγιώτη Δούρου

Με σεβασμό στη συλλογική μας απόφαση ως ΔΣ δεν έχουμε απαντήσει σε καμία από τις πάμπολλες προκλήσεις, αισχρά ψεύδη, λοιδορίες ή αστειότητες με τις οποίες έχουμε βομβαρδιστεί όλο αυτό το διάστημα.

Φυσικά αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει εξ’ αιτίας της “απροσδόκητης” παραίτησης της αντιπροέδρου κας Μαίρης Ευαγγελίδη. Την ευχαριστούμε πολύ για την “ παρουσία “ της και το όποιο “ έργο “ της.

Όσο αφορά τις φαιδρές πλέον εντυπώσεις, που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν για τη διαχείριση του ΑΟΛ, έχουμε “βαρεθεί“ να ελεγχόμαστε από την ανεξάρτητη επιτροπή και να είμαστε μονίμως διαυγείς.

Το συμβούλιο θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας μας και θα βρίσκεται δίπλα τους έως το τέλος της νόμιμης θητείας του.

Τέλος, για ν ΄αλλάξουμε κλίμα και να ξεφύγουμε από την κατευθυνόμενη προσπάθεια μιζέριας και εσωστρέφειας που κάποιοι προσπαθούν να διασπείρουν, σας καλούμε για άλλη μια φορά στη γιορτή μας στο Plaza Resort Αναβύσσου για τα 20 χρόνια του ΑΟΛ.
Του ΑΟΛ, που όλοι λέμε πως αγαπάμε αλλά δυστυχώς κάποιοι αγαπάμε και κάποιοι άλλοι……. το τέλος δικό σας.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΛ

Παναγιώτης Δούρος


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.