Αναβλήθηκε η δίκη των δεκατριών του Δημοτικού Συμβουλίου του Σαρωνικού

Αναβολή της δίκης για τις 16/4/2017 δόθηκε, ύστερα από αίτημα των 13 κατηγορουμένων για “Απιστία, σχετική με την υπηρεσία, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, κατά συναυτουργία”, μέλων του Δημοτικού Συμβουλίου επί καθεστώτος Φιλίππου (Δείτε εδώ). 

Μεταξύ αυτών ο νυν Δήμαρχος κ. Σοφρώνης, η Πρόεδρος κ. Κόλλια, ο νυν Επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Τσαλικίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων κ. Κολαξής, ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρήτος, έξη δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας και δύο πρώην. 

Ο λόγος της αναβολής ήταν η απουσία του συνηγόρου υπερασπίσεως, ο οποίος απουσίαζε εκτός Αθηνών για άλλη υπόθεση. 

Να σημειώσουμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν δικηγόρο τον κ. Χρυσοφώτη Σπυρίδωνα, για τον οποίο θα παρακολουθήσουμε στην διαύγεια, εάν θα πληρωθεί από τον Δήμο (δηλαδή από τους δημότες), για τις υπηρεσίες του, μια και είναι εξωτερικός συνεργάτης και όχι έμμισθος Δικηγόρος του Δήμου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.