Αιχμηρή ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου “ΠΡΟΚΡΙΣ” Κερατέας για τον απολογισμό του Δημάρχου Λευρεωτικής

ΠΡΟΚΡΙΣΤην Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα, έγινε ο ετήσιος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λαυρεωτικής για το 2015 στο Παλαιό Μηχανουργείο Λαυρίου από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά ο οποίος στην ομιλία του τόνισε: Ότι το θέμα των αδέσποτων τους ταλανίζει (προβληματίζει) αν και ο Δήμος έβγαλε 40 χιλιάδες ευρώ για περίθαλψη και σίτιση.

Να ενημερώσουμε ότι η σίτιση των Αδέσποτων της Κερατέας ήταν 7.000 ευρώ καθώς και 7.000 ευρώ ήταν και η περίθαλψη. Ένα σύνολο 14.000 ευρώ, μέχρι τα 40.000????? Λογικά στο Λαύριο.

Τόνισε ότι υπάρχει χώρος στο Λαύριο με 230 σκυλιά αν και μέχρι τις προάλλες τόνιζε για 140. Τα σκυλιά στο Λαύριο έχουν αγριέψει και δαγκώνουν τον κόσμο??? Γιατί άραγέ κύριε Δήμαρχε? Μήπως πεινάνε? Δαγκώνουν τις λαμαρίνες και τους προφυλακτήρες των αυτοκίνητων από ότι είπατε! Δεν βγήκε όμως κανένας να πει ότι κάποιοι χωρίς συνείδηση τα χτυπάνε με τα αυτοκίνητα τους και εκείνα βλέπουν τα οχήματα σαν μεγάλους εχθρούς!
Υπάρχουν περιστατικά καταγεγραμμένα στο κέντρο υγείας και είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα από ανθρώπους που δαγκώθηκαν.
Η τελευταία του κουβέντα ήταν ότι υπάρχει ανασφάλεια στον Πολίτη ότι είμαστε ασφαλής από αλλά θέματα και κινδυνεύουμε από τα αδέσποτα! 
Και άντε εμείς κινδυνεύουμε…Η δημοτική αρχή τι κάνει για αυτό??? Που είναι ένας χώρος περισυλλογής αδέσποτων??
Κουτάβια πετάμενα, γέρικα ζώα που πεθαίνουν στην άσφαλτο? Άρρωστα σκυλάκια που θέλουν περίθαλψη, ζώα που γεννάνε και δεν προλαβαίνουμε?
Εδώ κι 8 μήνες το Φιλοζωικό σωματείο είναι πετάμενο από το γραφείο του που βρισκόταν στο Ισόγειο του Δημαρχείου χωρίς να έχουμε έναν άλλον χώρο και ακόμα περιμένουμε!!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.