Αγωνίζεται για τα μεγάλα προβλήματα που “έλυσε” επί 24 χρόνια ως Δήμαρχος

Εδώ “λύνει” το αποχετευτικό του Σαρωνικού με τον Τσαλικίδη και τον Βορίδη.

Ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα της ανατολικής Αττικής; Ποιοι είναι οι τομείς που εστιάζετε; Ρωτήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Καλυβίων – Σαρωνικού, Φιλίππου.

Αποχέτευση, Αντιπλημμυρική προστασία, Αθλητικές υποδομές – αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων, Παιδικοί σταθμοί – Αναβάθμιση σχολείων, Οδοποιία, Πολιτισμός (πολιτιστικές εκδηλώσεις και ανάδειξη ιστορικών – αρχαιολογικών μνημείων), Διαχείριση απορριμμάτων, Μεταφορά Μαθητών, Ανάδειξη και προώθηση του πρωτογενούς τομέα, τουριστική ανάδειξη της Ανατολικής Αττικής, Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών, Κοινωνική Πολιτική (με ανάληψη δράσεων σε κρίσιμα θέματα κοινωνικού χαρακτήρα), Προστασία του Περιβάλλοντος (με έμφαση στην εξυγίανση του Ασωπού) κ.α. Σε πρώτη προτεραιότητα έχουν τεθεί από την Περιφέρεια τα αντιπλημμυρικά έργα και για τον λόγο αυτό όλες οι ώριμες μελέτες που υποβλήθηκαν από τους δήμους για το συγκεκριμένο ζήτημα, εγκρίθηκαν και εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων για να ξεκινήσει η υλοποίησή τους, ώστε να θωρακιστούν οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής και να αποφευχθούν οι καταστροφικές πλημμύρες του παρελθόντος.
 
Δηλαδή, όλα αυτά τα προβλήματα που έλυσε επί 24 χρόνια ως Δήμαρχος Καλυβίων και Σαρωνικού. Αποχέτευση, απορρίμματα, αντιπλημμυρικά, κουνούπια, κοινωνικά, αθλητικές υποδομές . Διέπρεψε παντού στις μελέτες, που ΘΑ ενταχθούν και ΘΑ ξεκινήσει η υλοποίησή τους.
Φάτε ΣΥΡΙΖΕΪΚΟ σανό, έχει μπόλικο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.