Αίτημα μη αναστολής, της λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, στο Πόρτο Ράφτη

Επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς απέστειλε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μεθενήτης, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης της Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα που διατηρεί στο Πόρτο Ράφτη, επικαλούμενος το ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα είναι το μοναδικό που υπάρχει στην περιοχή και την εξυπηρέτηση των 12.000 μονίμων κατοίκων και των 70.000 παραθεριστών.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως ακολούθως:

Κύριε Βρούτση,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα εκ μέρους πολλών χιλιάδων κατοίκων του Δήμου μας, να σας παρακαλέσω θερμά, όπως μεταφέρετε το σχετικό αίτημα, η αρμόδια Εκτελεστική Επιτροπή, να επανεξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή, την απόφαση, να ανασταλεί η λειτουργία του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο τυχαίνει να είναι το μοναδικό πλέον Υποκατάστημα Τράπεζας, που εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα, στην συγκεκριμένη περιοχή!

Το συγκεκριμένο Υποκατάστημα, εξυπηρετεί δυνητικά, τους 12.000 μόνιμους κατοίκους (στην πλειοψηφία τους έμποροι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και συνταξιούχοι) της περιοχής του Πόρτο Ράφτη, αριθμός, ο οποίος πολλαπλασιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, φτάνοντας τους 70.000 παραθεριστές!

Δεδομένου, ότι δεν υπάρχει άλλο Υποκατάστημα Τράπεζας στο Πόρτο Ράφτη, οι κάτοικοι της περιοχής, θα είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στο Μαρκόπουλο για να εξυπηρετηθούν, εάν τελικά προχωρήσει η αναστολή λειτουργίας του Υποκαταστήματός σας. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι πολίτες θα χάνουν τόσο πολύτιμο χρόνο, όσο και χρήμα, για την μετακίνησή τους, σε μία εποχή, που ο μέσος Έλληνας, υπολογίζει που θα δαπανήσει, μέχρι και το τελευταίο Ευρώ.

Παρακαλώ θερμά για την ευαισθητοποίησή σας επί του θέματος και ευελπιστώ στην από μέρους σας, μεταβίβαση του αιτήματος στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας Πειραιώς, για επανεξέταση της σχετικής απόφασης, για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση, 

ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας,

Σωτήρης Ι. Μεθενίτης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.