Αίτημα για άμεση συνάντηση με τον Υπ. Υποδομών, για τον Προαστιακό

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Προς: τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών
κ. Χρήστο Σπίρτζη
Θέμα: Προαστιακός Λαυρίου.

Κύριε Υπουργέ,
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα γράφονται και λέγονται πολλά
αναφορικά με την επέκταση του Προαστιακού Σιδηρόδρομου από το Κορωπί μέχρι το λιμάνι του Λαυρίου και ιδιαίτερα συζητιέται το θέμα της απένταξης του έργου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020», γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση και αντιδράσεις
στις τοπικές κοινωνίες, όπως προκύπτει και από το από 29/6/2017 έγγραφο της Εταιρείας Μελετών Λαυρεωτικής (αρ. πρωτ. 661), την οποία και σας επισυνάπτουμε, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης – σύσκεψης είτε στο γραφείο σας είτε στο Δημαρχείο Λαυρεωτικής (εάν είναι δυνατόν μέχρι τις 20 Ιουλίου), προκειμένου να συζητήσουμε το μείζον αυτό για την περιοχή μας θέμα και να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής για την πορεία του.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική σας ανταπόκριση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής
Πέτρος Φιλίππου
Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Δημήτριος Λουκάς
Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου
Σωτήρης Μεθενίτης
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού
Γεώργιος Σωφρόνης


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.