Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένωση Γονέων ΣαρωνικούΗ εξουθενωμένη από την εφαρμογή ενός ακραίου προγράμματος εδώ και 5 χρόνια ελληνική κοινωνία καλείται, για άλλη μια φορά, να δεχτεί το ισοπεδωτικό χτύπημα του νέου Μνημονίου. Με συνέπειες δραματικές στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, κατεδαφίζει την έννοια της κοινωνικής ασφάλισης από τα θεμέλια και υπονομεύει κι άλλο την εργασία. Οικοδομείται μια κοινωνία που ωθεί εμάς και τα παιδιά μας στην αβεβαιότητα και στην ανασφάλιστη -μαύρη εργασία.

Γνωρίζοντας ότι ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης, της εξαθλίωσης και της φτωχοποίησης μεγάλου μέρους του πληθυσμού.
Σε μια Ελλάδα που ακόμη και μετά από 5 μήνες έναρξης της σχολικής χρονιάς, υπάρχουν σχολεία «κλειστά», ολοήμερα τμήματα ανύπαρκτα.
Σε μια Ελλάδα με σχολική σίτιση στα υποσιτισμένα παιδιά της κατοχικής μας κοινωνίας, που η κυβέρνηση στηρίζει σε τρίμηνο πιλοτικό πρόγραμμα χορηγών !
Σε αυτή την Ελλάδα, τίποτα δεν χαρίζεται τα πάντα κατακτώνται με αγώνες και διαρκή πάλη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων – Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού, καλεί όλους τους γονείς να συμπορευτούν σε κοινό αγώνα και με τους υπόλοιπους φορείς, ώστε να μην περάσει το ασφαλιστικό και να ανατραπεί η πολιτική της μνημονιακής κυβέρνησης, της ΕΕ & του ΔΝΤ. Για αυτό τον λόγο στηρίζουμε τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
και την παλλαϊκή διαδήλωση στις 4 Φλεβάρη και ώρα 11:00 π.μ.
(αφετηρία: Πλατεία Κλαυθμώνος)
Για το αναφαίρετο δικαίωμα μας
για δημόσια & κοινωνική ασφάλιση για όλους.
Το Δ.Σ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.