Ένορκη Διοικητική Εξέταση για υπαλλήλους της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας

Ξεκίνησε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), την οποία διέταξε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, για την υπόθεση των τηλεφωνημάτων που έγιναν από τα γραφεία της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας το Σαββάτο  2 Απριλίου, για την προπαγάνδιση της υποψηφιότητας του υποψηφίου Προέδρου της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκαν την επομένη ημέρα 3/4/2016 στον Δήμο Σαρωνικού. 

Ήδη κλήθηκε να καταθέσει ο υπάλληλος του Δήμου (επιτετραμένος να ανοίγει τα γραφεία της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας), για να διαπιστωθεί σε ποιους και με εντολή ποιου, έδωσε τα κλειδιά των γραφείων και να καταθέσει οτιδήποτε άλλο γνωρίζει για την σκανδαλώδη υπόθεση.

Η ΕΔΕ διεξάγεται από υπαλλήλους του Δήμου και αναμένεται με ενδιαφέρον το πόρισμά της.

Να υπενθυμίσουμε την οξύτατη και αναιτιολόγητη επίθεση του Δημάρχου κ. Σωφρόνη, εναντίον του Αττικού Παρατηρητή και τον έντονο εκνευρισμό του για την αποκάλυψη του σκανδάλου, το οποίο έφτασε μέχρι τη βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή το ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρολιάκου.

Η ερώτηση του βουλευτή και η έρευνα που διεξάγει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχει θορυβήσει τους εμπλεκόμενους αιρετούς και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Είναι χαρακτηριστικές οι έντονες συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της κομματικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6/6/2016 στην Ν.Ο.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής, στις οποίες ακούστηκαν επικρίσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης από τον ίδιο τον Δήμαρχο Σαρωνικού αλλά και η απαίτηση να παραιτηθούν οι ενεχόμενοι από τα κομματικά τους αξιώματα. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ένορκη Διοικητική Εξέταση για υπαλλήλους της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας”

  1. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    σιγα σιγα μην σκισετε κανενα καλσον

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.