Έδειρε ηλικιωμένη και της άρπαξε 120.000 ευρώ και 40 λίρες στην Ανάβυσσο

Ευτυχώς που στην Ανάβυσσο έχουμε Αστυνομικό Τμήμα και αισθάνονται ασφαλείς οι πολίτες. Αν δεν είχαμε;

Ανάβυσσος: Έδειρε ηλικιωμένη και της άρπαξε 120.000 ευρώ και 40 λίρες

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια ηλικιωμένη, όταν ένας κουκουλοφόρος μπήκε στο σπίτι της στην Ανάβυσσο και άρχισε να τη χτυπά ανελέητα για να του αποκαλύψει πού έκρυβε 120.000 ευρώ και 40 χρυσές λίρες από το κομπόδεμά της!

Το μεγάλο λάθος της ηλικιωμένης ήταν ότι άνοιξε στον «εισβολέα» πιστεύοντας πως της χτύπησε το κουδούνι ο γιος της, ο οποίος είχε αποχωρήσει λίγη ώρα νωρίτερα από το διαμέρισμα.

Ο ληστής εκμεταλλεύτηκε την τεράστια ευκαιρία και μπήκε μέσα προτού η άτυχη γυναίκα προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά, την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να τη χτυπά απαιτώντας να μάθει πού έκρυβε τα χρήματα. Το θύμα αναγκάστηκε τελικά να αποκαλύψει την κρυψώνα όπου ήταν φυλαγμένα 120.000 ευρώ, ωστόσο ο ληστής δεν έφυγε αμέσως, παρά συνέχισε να κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό» ψάχνοντας για χρυσαφικά.

Το… προαίσθημά του αποδείχτηκε αληθινό, καθώς, εκτός από κοσμήματα, ανακάλυψε και 40 χρυσές λίρες, τις οποίες πήρε μαζί με την υπόλοιπη λεία και έγινε «καπνός». Μόλις η ηλικιωμένη συνήλθε από το σοκ ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπε στην Αστυνομία, ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ήταν νεαρής ηλικίας και μιλούσε ελληνικά.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.