Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού της 24/9/2015

Συγκαλείται Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Καλυβίων, την Πέμπτη 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 08.30 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαρωνικού οικονομικού έτους 2015.

2. Ψήφιση πιστώσεων στους αντίστοιχους Κ.Α. τιμολογίων μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.

3. Ψήφιση πιστώσεων στους αντίστοιχους Κ.Α. τιμολογίων μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015.

4. Έγκριση δαπανών, ψήφιση πίστωσης και έγκριση έκδοσης σχετικών χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής για την αποκατάσταση της παγίας προκαταβολής του Δήμου Σαρωνικού.

5. Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά της αριθ. 71/2015 διαταγής πληρωμής (υπόθεση Μωϋσίδη).

6. Ψήφιση πίστωσης για «Δαπάνες πλυσίματος και απολύμανσης τροχήλατων κάδων απορριμμάτων» και ορισμός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

7. Ψήφιση πίστωσης για «Διαγραμμίσεις οδικού δικτύου» και ορισμός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

8. Ψήφιση πίστωσης για «Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη προγραμμάτων λογισμικού» και ορισμός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

9. Ψήφιση πίστωσης για «Συντήρηση και επισκευή επίπλων και σκευών (τηλ., φαξ και φωτοτυπικών) και ανταλλακτικά επίπλων και σκευών και λοιπού εξοπλισμού» και ορισμός επιτροπής αξιολόγησης προσφορών.

10. Ψήφιση πίστωσης για «προμήθεια έτοιμου χλοοτάπητα για τα σχολικά κτίρια (1ο Νηπιαγωγείο Δ.Ε. Αναβύσσου».

11. Ψήφιση πίστωσης για «Προμήθεια εξαρτημάτων επισκευής αντλιοστασίων».

12. Κατάρτιση όρων διακήρυξης του έργου «Συνδέσεις υφιστάμενων παροχών με νέα δίκτυα ύδρευσης».

13. Έγκριση πρακτικού επιτροπής 2ου διαγωνισμού για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση των μεταφορικών μέσων και την προμήθεια καυσίμων για θέρμανση δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σαρωνικού για το έτος 2015»

14. Ορισμός επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού του έργου «Συνδέσεις υφιστάμενων παροχών με νέα δίκτυα ύδρευσης» .

15. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής και ελέγχου της ποιότητας των υλικών του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά».

16. Συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού εδάφους του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά».

17. Συγκρότηση επιτροπής Παραλαβής Αφανών Εργασιών (Π.Π.Α.Ε.) του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά».

18. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής και ελέγχου της ποιότητας των υλικών του έργου «Διαμόρφωση Κοινοχρήστου Χώρου στου Ο.Τ. 140 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Καλυβίων».

19. Συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού εδάφους του έργου «Διαμόρφωση Κοινοχρήστου Χώρου στου Ο.Τ. 140 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Καλυβίων».

20. Συγκρότηση επιτροπής Παραλαβής Αφανών Εργασιών (Π.Π.Α.Ε.) του έργου «Διαμόρφωση Κοινοχρήστου Χώρου στου Ο.Τ. 140 του ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Καλυβίων»

Καλύβια, 18/09/2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΣΩΦΡΟΝΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.