Κυκλοφόρησε η ηλεκτρονική έκδοση του Αττικού Παρατηρητή (τεύχος 120 Μάιος 2015)

Με κύριο άρθρο για τον άμεσο κίνδυνο ακύρωσης του εκσυγχρονισμού του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας και με άρθρα που αφορούν την αντίδραση των επαγγελματιών της Σαρωνίδας, στην παραχώρηση της πλατείας για τραπεζοκαθίσματα,  το ΣΟΚ!!! που υπέστησαν μαθητές και δάσκαλοι από την παρουσία επιδειξία – παιδόφιλου σε Δημοτικό σχολείο του Λαγονησίου,

Αττικός Παρατηρητής τεύχος 120την πραξικοπηματική Π.Ν.Π. δέσμευσης των Ταμειακών Διαθέσιμων των Δήμων όπως την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, με την καταγγελία Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας για την κατάληψη των αιγιαλών με ομπρελοξαπλώστρες, με το ταξίδι στην Παλαιά Φώκαια της Μικράς Ασίας που οργανώνει η Φωκαέων Πολιτεία,  με το αυθαίρετο κάμπινγκ στα «Κόκκινα» της Αναβύσσου που απειλεί με καταστροφή το δάσος, καθώς και τα  σημαντικά παραλειπόμενα του διμήνου, κυκλοφορεί η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Αττικός Παρατηρητής τεύχος 120, Μαΐου 2015.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την εφημερίδα σε pdf αρχείο  

Αν δεν ανοίγει το αρχείο πατήστε εδώ για να κατεβάστε δωρεάν το adobe reader για την ανάγνωση pdf αρχείων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.