Καταιγίδα ανεξαρτητοποιήσεων από την παράταξη του Δημήτρη Λουκά στην Λαυρεωτική

Μετά τις τρεις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων, αρχής γενομένης απ’ την κ. Ιωάννα Κουλουβράκη προ μηνών και μετά προ ημερών των: Ευφροσύνη (Φρόσω) Σίνη και Μιχάλη Μαθιουδάκη, έρχεται η ανεξαρτητοποίηση του συμβούλου της δημοτικής ενότητας Κερατέας κ. Τζάνου Ζήσιμου, ο οποίος όπως κι οι προηγούμενοι κατηγορούν το δήμαρχο λίγο-πολύ ως απόλυτο μονάρχη με φεουδαρχικά κίνητρα, προσδίδοντας μορφή καταιγίδας και διάλυσης στην παράταξη Δημοτική καινοτομία του Δημήτρη Λουκά.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Ζήσιμου Τζάνου έχει ως ακολούθως:

Προς τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής

Δημήτρη Λουκά

Ημερομηνία 4 Νοεμβρίου 2015

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ την θέση μου από την παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» και από σήμερα θα αγωνίζομαι από την θέση του Ανεξάρτητου τοπικού συμβούλου για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της Κερατέας και των Οικισμών.

Η πράξη μου αυτή υπαγορεύτηκε από τα γεγονότα της συνεχούς απαξίωσης και ευτελισμού της παράταξης με ευθύνη του ιδίου του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά.
Με τις προσωπικές του ενέργειες μετέτρεψε τον Δήμο της Λαυρεωτικής σε προσωπικό του «φέουδο», προσωπική «Αυλή» από «ημετέρους μισθοφόρους» αμφιβόλου ποιότητας και αξίας  και τους οποίους τοποθέτησε σε θέσεις κλειδιά, εξοφλώντας προσωπικά «γραμμάτια».
Παράλληλα περιθωριοποίησε τα  παλαιά στελέχη της παράταξης που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν θεωρώντας τον εαυτό του «Ανώτατο Άρχοντα» και ότι διαθέτει το «Παπικό Αλάθητο».
Αφέλεια ή Δόλος ή και τα δυο; Μέγα ερώτημα.

Τέτοιες πράξεις οδηγούν πάντοτε μαθηματικά στο δρόμο της «απωλείας»!!!  
Και ο Δήμαρχος πράγματι απώλεσε την αξιοπιστία του και προς την παράταξη και προς τον λαό της Λαυρεωτικής που τον τίμησε με την ψήφο του.
«Όποιος σπέρνει κεραυνούς θερίζει θύελλες». Όποιος υποτιμά την νοημοσύνη αυτών που τον στήριξαν και τον ανέδειξαν σε Δήμαρχο «πλανάται πλάνην οικτράν». Η φράση του τύπου «ότι και να κάνετε θα με ανεχτείτε Δήμαρχο για πέντε χρόνια» μόνο μισαλλοδοξία και θράσος υποδηλώνει και δείχνει το ποιόν του ανδρός.
Ιστορικά έχει αποδειχτεί ότι τέτοιες κενές περιεχομένου λογικές μόνο καταστροφή φέρνουν. Και βέβαια είναι αδιάφορες για τον λαό της Λαυρεωτικής η ανευθυνότητα και η ματαιοδοξία του Δημάρχου.
Η Ελπίδα και το Όραμα χάθηκαν σε ψεύτικες υποσχέσεις για ένα καλλίτερο αύριο της Λαυρεωτικής.
Δεν θα υπεισέρθω στα οικονομικά δρώμενα στον Δήμο. Ασχολούνται άλλοι με αυτά. Αλλά να θυμάσαι «οψόμεθα ες Φιλίππους».
Εύγε!!! Συνέχισε έτσι.
Ο παλαιός σου Συναγωνιστής από τα Πέτρινα Χρόνια της αντιπολίτευσης σε χαιρετά.

Καληνύχτα Δημήτρη Λουκά.

Ο ταπεινός στρατιώτης

Τζάνος Ζήσιμος


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.