Κατάργηση της ΔΟΥ Κορωπίου με απορρόφησή της από τη ΔΟΥ Παλλήνης.

Περιορίζονται οι εφορίες ανά την επικράτεια. Σύμφωνα με το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, 13 μεγάλες εφορίες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Πάτρας προβλέπεται να καταργηθούν και να συγχωνευθούν από 12 ήδη υφιστάμενες, ενώ άλλες 9 ΔΟΥ στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συγχωνευθούν για να προκύψουν 4 νέες ενιαίες υπηρεσίες.

Ο συνολικός αριθμός των ΔΟΥ θα μειωθεί από 115 σε 97, ενώ ο αριθμός των υπαλλήλων που υπηρετούν στις καταργούμενες και συγχωνευόμενες εφορίες θα μειωθεί κατά 289 άτομα, που θα ενταχθούν στα ελεγκτικά κέντρα.Το σχέδιο της ΑΑΔΕ προβλέπει μεταξύ άλλων την κατάργηση της ΔΟΥ Κορωπίου με απορρόφησή της από τη ΔΟΥ Παλλήνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.