Δραστηριότητα Ιουλίου 2018 του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Μαύρο Λιθάρι» Αναβύσσου

Με ανακοίνωσή του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος του Μαύρου Λιθαριού Αναβύσσου, ενημερώνει για τις δραστηριότητές του τον Ιούλιο 2018, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η ετήσια Γενική Συνέλευση, οι εορταστικές εκδηλώσεις στη χάρη της Αγίας Παρασκευής, η καθιερωμένη γιορτή – συνεστίαση του Συλλόγου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στην υπό ίδρυση Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρωνικού.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 15/7/2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο, στο ισόγειο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής των αρχαιρεσιών. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 23/7/2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. 

Στις 26/7/2018 ημέρα Πέμπτη θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής του Μαύρου Λιθαριού. 

Το Σάββατο 28/7 /2018 και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Συλλόγου στον εξωτερικό χώρο του πνευματικού κέντρου.

Την Κυριακή 29/7/2018, θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρωνικού.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.